Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Тел: + 0086-755-26007780
Факс: + 0086-755-26007763
Е-маил: салес@сиосунхк.цом
Додај: Соба 626-628, 6. спрат, зграда ВанЈун, Но.348 Аи'нан Рд, Лонгганг округ, Шензен, Кина

Vruća linija za servis
+86-755-26007780

Изложба

Dom > ИзложбаSadržaj

Шта се дешава ако немате Марине ЛЕД светла

Шта се дешава ако немате Марине ЛЕД светла?

Освјетљење Сиосуна ће се укрцати на било који брод у водама САД-а и може наметнути казне и казне које могу прихватити арогацију вашег брода ако се сматра опасностима за друге на води. У том подручју постоји много разлога зашто ЦГ може изрећи новчане казне или пенале који укључују:

• неадекватни уређаји који штеде живот.

• неадекватни апарати за гашење камина.

• придружите пуном броду

• Неправилно приказивање навигационих светала

Структура тела лампе користи велику површину топлотне цеви и пернатичког контакта, формирајући ефикасно конвекционо хлађење. Нови модуларни десигх, брз расипање топлоте високог јарбола за поплаве од Јесцом освјетљења. Анодизирани алуминијум затезан, концизан и великодушан, без проблема са корозијом. А сигурносни држач за узнемирујуће штитнике омогућава лако постављање на зидове, заграде и стубове. Јединице се могу ротирати за 120 ° до угла по потреби. Дизајн објектива: Коришћење различитих углова објектива према различитим сценаријима примјене.

600-2.jpg

Сва подручја која су била виша од подручја мисле о озбиљним кршењима сигурности и могу довести до тешких казни и казни. когнитивним садржајем закона обично се не сматра довољно основа да се оптужбе отпусте. Имајући тачна навигацијска свјетла за пловила , олакшати ћете не само Вас и ваше путнике сигурно, међутим, различити бродови сигурни.

yas_1200x600.jpg

Relevantne industrije znanja