Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Тел: + 0086-755-26007780
Факс: + 0086-755-26007763
Е-маил: салес@сиосунхк.цом
Додај: Соба 626-628, 6. спрат, зграда ВанЈун, Но.348 Аи'нан Рд, Лонгганг округ, Шензен, Кина

Vruća linija za servis
+86-755-26007780

Изложба

Dom > ИзложбаSadržaj

ЛЕД Флоод Лигхтс Најшири

ЛЕД Флоод Лигхтс Најшири

ЛЕД Флоодлигхт је тачкаста светлост која се равномерно може осветлити у свим правцима, опсег његовог зрачења може бити произвољно подешен, ЛЕД Флоод Лигхтс у сцени приказан је као слика осмог тела. Флоодлигхт је један од најраспрострањенијих светлосних извора у производњи дијаграма ефеката, а стандардни рефлектор се користи да осветли цијелу сцену. Многи рефлектор може се користити на сцени како би се постигли бољи резултати. Флоодлигхт је најчешће коришћен у дијаграму ефеката извора свјетлости, ЛЕД Флоод Лигхтс у сцени се може користити за координацију улоге вишеструке свјетиљке, како би се постигао бољи ефекат. То је најбољи начин да осветлите објекат у свим правцима од једне одређене точке до друге, користећи га за аналогију сијалицама и свећама. Рефлектор се може поставити било где на сцени. На пример, она се може поставити изван опсега камере или унутар објекта. Колико различитих удаљености се користе на сцени? Обојена светиљка је врло честа. Ове рефлекторе могу бацати сенке и мешати их на моделу. Пошто је опсег расвјете рефлекторског светла релативно велик, ЛЕД Флоод Лигхтс светлост ефекта рефлекторског светла је веома лако предвидети, а за ову врсту светлости постоји много помоћних средстава, на пример, постављање светлости у површину објекта ће произвести светло на површини објекта.

Светлост: Употреба ЛЕД чипа одређује ефикасност светлости, карактеристике мале потрошње енергије танког одвода. ЛЕД чип има предност смерне светлости, када је потребно, биће опремљен научним светлом, осветљење усмерено на жељено осветљење, чиме се смањује губитак светлости, постиже се висока ефикасност светлости. Истовремено, потрошња енергије чипа је ниска, жива и друге токсичне материје, штедња енергије и заштита животне средине. Штавише, овај ледени чип на површини је додао слој заштитног лепка, побољшао способност водоотпорног чипа.


Електрична енергија: модул ДОБ светлосног извора је кључ за оспособљавање тела осветљења и смањење трошкова. ДОБ схема, позната као шема "на снагу". Он интегрише периферну функцију традиционалног повер чипа у ДОБ модул извор светлости, остварује интеграцију извора напајања и извора светлости, тако да сијалице и лантернице одбацују обиман спољни извор напајања, ЛЕД Флоод Лигхтс значајно су смањили облик, дебљина је само 3цм, тако да се претвори у танким и концизним модним производима. Истовремено, у поређењу са спољним напајањем, линија модула извора свјетлости ДОБ-а је једноставна, компонента је мало, проток производње је једноставан, што у великој мјери смањује трошкове материјала за рефлектор и трошкове производње, узрокује цијело сијалицу смањити скоро 50%, постао је економски краљ. Шема ДОБ допринела је великом продору у цијени производа и изгледу, а такође је и нови тренд у будућем развоју тржишта.


Машина: Двострука водоотпорна конструкција повећава поузданост. Уопште, водоотпорни сијалице и лампице ће радити само у кућишту. Ова танка рефлекторска лампа не користи само силиконске блазинице на спољној ивици кућишта да попуни празнину између граната, ЛЕД Флоод Лигхтс спречавају инфилтрацију воде у спољашњем окружењу, већ и лепљење плоче како би се побољшао водоотпорни и изолацијски ефекат. Рефлектор са танким пресеком како би се постигао бољи водоотпорни ефекат, унутрашњи и спољашњи, тако да се у приобалном и другом тешком окружењу може радити мирно, због свјетлости, уградња и грађевинском особљу доносила је погодност.


Топлота: Комбинација алуминијског фина и плавих плоча одливака високог притиска значајно повећава функцију дисипације топлоте. Као што сви знамо, топлота лампице директно утиче на живот ЛЕД чипа, уколико је дисипација топлоте мања, смањити ће светлосну ефикасност ЛЕД лампи, ЛЕД Флоод Лигхтс ће скратити свој вијек трајања. Рефлектор са танким пресецима са структуром алуминијумске плоче користећи предности брзе топлотне проводљивости алуминијумских материјала у исто време, структура плоча генијално коришћење принципа ваздушне конвекције, побољшање брзине протока ваздуха, брзо одводе топлу топлоту тела, како би се продужила живот лампе, пружајући бољи ефекат осветљења, дала је велики допринос.


Кроз оптимизацију компоненти и структуре, схватили смо промену рефлектора. Рефлектор са танким профилом у високој ефикасности, ниска потрошња енергије, изглед светлости, ниска цијена, дупли водоотпорни, али и одлична функција дисипације топлоте. Уз високу вриједност, висококвалитетну, ниску цијену предности, постао је потрошачки изборни трошак.


Relevantne industrije znanja